EELDE RADIO ONDERDELENMARKT – 11 Oktober 2014

image_pdfSave de lijst in pdf formaatimage_printPrint de lijst

Terwijl wij vandaag op de  radiobeurs in Meppel lopen, is er al weer een volgende bekend. Namelijk op  zaterdag 11 oktober wordt inmiddels voor de 31 ste keer, een begrip onder de Radio Zendamateurs, de ‘Radio Onderdelenmarkt’ gehouden in de Flowerdome/Bloemenveilinghal te Eelde. Voor het 3e opeenvolgende jaar is de samenwerking met organisatieburo Vitalis, mede door de ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van de vlooienmarkt in Eelde, normaal een gescheiden entree maar nu 1 entree voor beide markten.

 

Stand radioonderdelenmarkt2

Radio onderdelenmarkt

 

 

 

Net als vorig de vorige editie wordt de Radio Onderdelenmarkt dit jaar gehouden in de maand oktober. We rekenen weer op een grote opkomst. Tevens zal er weer voldoende ruimte zijn voor onderling QSO onder genot van een hapje en drankje.

Mede door de samenwerking tussen de Radiomarkt en Organisatieburo Vitalis werd het mogelijk de toegangsprijs te kunnen reduceren tot € 3,50 en dit nu tevens toegang biedt voor zowel onze Radiomarkt als ook de vlooienmarkt van Eelde. Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis entree.
De markt worden weer gehouden in de veilinghallen van Flowerdome in Eelde en wel nu aan de zijde van de ruime gratis parkeerplaatsen waar nu ook de ingang komt (zelfde als Vitalis). De hal heeft een oppervlakte van 2500 – 3000 m2 is uitstekend verlicht / verwarmd en bevindt zich op ca. 12 km. ten noorden van Assen, en is direct aan de A28 gelegen. Inpraat frequentie 145.275 MHz.
De radiomarkt is voor het publiek geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Het adres is….
[codepeople-post-map]

Lees hier verder…